LUNCHMENY VECKA 33



Måndag:Raggmunk m. stekt fläsk alt Fläsk med löksås/Pankopanerad kummel med basilika och tomatcrème, citron

Tisdag:Falukorvstorn med picklad rödlök, potatismos/Skånsk kalops med kokt potatis

Onsdag:Nötfärsbiff med brunsås, lingon, kokt potatis/Stekt strömming med potatismos

Torsdag:Ostgratinerad kycklingfilé serveras med ris/Pocherad kolja med ljummen räksås, kokt potatis

Fredag:Fläskfilé med färskostcrème samt rostade rotsaker/Stekt torskfilé med skagenröra, potatis

VECKANS RÄTTER

Varje vecka erbjuder vi två olika alternativrätter.

» Veckans stående rätt: Falulåda

» Veckans vegetariska rätt: Grönsaksbiffar med tzaziki

VÅRA SALLADER

Räksallad (Handskalade räkor, ägg, sparris)

Ceasarsallad (Krutonger, bacon, ceasardressing, parmasanost, kyckling)

Grekisksallad (Fetaost,tomat, gurka, olivolja)

Halloumisallad (Halloumiost, gurka, tomat, rödlök)