LUNCHMENY VECKA 21



Måndag:Raggmunk m. stekt fläsk/Fläsk m. löksås, lingon/Fiskgratäng m. spenat & sparris

Tisdag:Isterband m. stuvad potatis/Skånsk kalops m. rödbetor

Onsdag:Kålpudding m. brunsås, kokt potatis /Spätta m. vittvinsås, bönor

Torsdag:Ärtsoppa m. fläsk, pannkakor, sylt & grädde/Färsbiff m. fetaost, tomatconccase

Fredag:Cordon bleu m. skysås, vitlökspotatis/Hårdostgratinerad kummelfile m. puré

VECKANS RÄTTER

Varje vecka erbjuder vi två olika alternativrätter.

» Veckans stående rätt: Gräddstuvad pytt

» Veckans vegetariska rätt: Vegetarisk pytt

VÅRA SALLADER

Räksallad (Handskalade räkor, ägg, sparris)

Ceasarsallad (Krutonger, bacon, ceasardressing, parmasanost, kyckling)

Grekisksallad (Fetaost,tomat, gurka, olivolja)

Halloumisallad (Halloumiost, gurka, tomat, rödlök)

89Kr