LUNCHMENY VECKA 51



Måndag:Raggmunk m. stekt fläsk alt Fläsk med löksås/Kokt torsk, ägg- och persiljesås, kokt potatis

Tisdag:Wallenbergare m. skirat smör, potatispuré/Pestokyckling, semitorkad tomat, pasta penne, grana padano

Onsdag:Fläskfilé m. västerbottenostsås, rostad salviapotatis/Fiskgryta m. saffran, tomat, fänkål, potatis

Torsdag:Ärtsoppa m. fläsk, pannkakor, sylt & grädde/Fläskschnitzel m. klyftpotatis, bearnaisesås

Fredag:Nattbakad karré m. rostade rotsaker/Husets fiskgratäng m. kokt potatis

VECKANS RÄTTER

Varje vecka erbjuder vi två olika alternativrätter.

» Veckans stående rätt: Pasta bolognese, Grana padano

» Veckans vegetariska rätt: Grönsaksbolognese

VÅRA SALLADER

Räksallad (Handskalade räkor, ägg, sparris)

Ceasarsallad (Krutonger, bacon, ceasardressing, parmasanost, kyckling)

Grekisksallad (Fetaost,tomat, gurka, olivolja)

Halloumisallad (Halloumiost, gurka, tomat, rödlök)